Reviews from Shiba Bowls Raamsdonksveer

Recent reviews

5.0
Sjef Reijnaars
Today

Heerlijke poke bowl, ik ga zeker opnieuw bestellen. Wel jammer dat jullie niet in Dussen bezorgen, waar ik woonachtig ben.

Ankie Siberie
Today

Het was weer heerlijk, en het werd netjes geleverd. Geen verbeterpunten te noemen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lisa
Yesterday

Snel bezorgd en erg lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Linda
Yesterday

Prima, zoals altijd zeer tevreden! Ga zo door! De vega optie avocado edame crispy was erg lekker op de pokebowl! Gyoza's ook voor herhaling vatbaar. De bezorging was sneller dan verwachte aankomsttijd. 👍🏼

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jelle
24 September 2022

Top service, de lekkerste pokebowl die ik op heb!

Arjan
24 September 2022

Lekker eten en op tijd bestellen is zekerheid dat het ook op tijd wordt bezorgd.

Fedde
24 September 2022

Naar mijn eerste ervaring met Shiba Bowls op de Veerse Dag. Vandaag voor het eerst besteld de Bowls waren heerlijk vers en super lekker. Bestelling binnen 30 min geleverd exact op de aangeven tijd. Dit is voor ons voorlopig de plek om bowls te bestellen@

Lilian
23 September 2022
Angelique Leijten
23 September 2022

Heerlijke poke bowl, jammer dat ze de extra terriyakki saus niet hadden toegevoegd. Ja, en voor n sausje ga je niet bellen. Maar heerlijke maaltijd

Zerlina
23 September 2022

Heerlijk (veel ingredienten) en mooie presentatie. Leuke bezorger ook. Ik zou zeker weer een pokebowl bij hen bestellen.

Pascal
22 September 2022

Was weer prima!

Tonnie
22 September 2022

Was weer lekker 👍

Peter
22 September 2022

Heerlijk

Haar ter
19 September 2022

Er goed .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Siarda Schoof
18 September 2022

Altijd lekker en op tijd super!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Katelijne
16 September 2022
André van Riel
16 September 2022

Voor de tweede keer besteld. Goed eten, juiste tijd bezorging. Carry on the way you go!

Anne
16 September 2022

Ditmaal echt heel weinig rijst. De bezorging was wel weer top.

Cocky
12 September 2022

Was weer erg lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Carola Raaijmakers
11 September 2022

Was wederom heerlijk 😋

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Britt
11 September 2022

Het was heel erg lekker! Ga zeker vaker bestellen

Anat
10 September 2022

Het was echt heerlijk!Je krijgt ook veel voor de prijs.

Alex Heijmans
10 September 2022
Erna Rensen
10 September 2022

Ik had een salade besteld alleen ik kreeg een bowl.. ook lekker maar niet wat ik besteld had.

kees-ilmer
9 September 2022
Marina
8 September 2022
Patricia cornel
4 September 2022

Heerlijk gegeten

Babs
3 September 2022

Heerlijk verse bowl, veel ingrediënten, een kleurrijk geheel. Een feest voor oog en mond.

Pascal
2 September 2022

Erg lekker!

Binneweg
2 September 2022
Dirkje
31 August 2022

Heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Annemiek
29 August 2022

Zoals iedere keer weer HEERLIJK. Bezorgers altijd vriendelijk en op tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wes
28 August 2022

Heerlijk gegeten 👌

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nicolé Berende
28 August 2022

heerlijk gegeten

Eric van Kempen
28 August 2022

Echte aanrader. Heerlijk gegeten met voor het eerst een nieuwe SOJA saus die 2 jaar op hout heeft gerijpt. Geweldige smaak waardoor de bowls nog beter smaken. Top en ga zo door.

Mohamed
27 August 2022

Eerste keer gegeten en het is heerlijk echt waar top gewoon ik ga zkkr vaker bestellen bezorger was heel erg vriendelijk zeker een aanrader

Erika
27 August 2022

Top

Helen
26 August 2022

Heerlijke bowl, ruime portie, snelle bezorging.TOP!

Dimitar
22 August 2022

Nice staff and delicious food! Recommend

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan Bakkeren
22 August 2022

Goed lekker gezond eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hans & Anneke
22 August 2022

Heer lijkt bowls en salades en als starter de top tempura garnalen. Alles op de afgesproken tijd bezorgd TOP.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marlou Kieboom
21 August 2022

Heerlijk gegeten, mooie opmaak, weinig plastic, snelle en vriendelijke bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Siets
21 August 2022

Heerlijke bowls, lieve bezorger! Super 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Femke
21 August 2022

Heerlijke pokebowl en snel geleverd. We gaan hier zeker nog eens vaker bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sofie
21 August 2022

Super eten! Iets later met bezorgen maar dat hadden de netjes doorgegeven door even te bellen. Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Patrick
20 August 2022
Laura
20 August 2022
Cocky
20 August 2022

Mijn kleinzoon heeft er erg van genoten .

S
19 August 2022

Heerlijke bowls!

M. Ripzaad
18 August 2022

Voor 1e keer besteld maar keurige terugkoppeling van bestelling en bezorgmoment. Het eten was ook erg lekker. Absoluut een aanrader die voor herhaling vatbaar is

Lia de wijs
16 August 2022

het was weer heerlijk en de bezorg service is goed en netjes

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Patricia
14 August 2022

Heerlijke bowls met verse ingrediënten, snelle bezorging en vriendelijke bezorger. Makkelijke site , zo besteld

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Koreman
14 August 2022

Overheerlijke pokebowls gegeten weer! En deze keer ook de Bao Buns geprobeerd…yummie! Bestellen we zeker volgende keer weer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ria
13 August 2022

We hebben heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar. Echt lekker.

Conny Van den Kieboom
13 August 2022

Op de afgesproken tijd afgeleverd en het was weer heerlijk. Ook fijn dat de menukaart is uitgebreid

E mulder
12 August 2022

Een goede kwaliteit pokebowl. Je kan online bestellen maar als het je niet lukt zijn ze erg vriendelijk aan de telefoon om je verder te helpen. Bezorging op tijd. Toppie!

Dave
12 August 2022

Wij bestellen bijna elke week en altijd zeer tevreden! Top dat er ook steeds meer keuze is, vandaag voor het eerst de Bao Bun genomen en ook die was heerlijk!

Inge
12 August 2022

Heerlijk vers, super lekkere smaak, de sushi rijst is echt zoals ie hoort te zijn. Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon en keurig op tijd bezorgd!! Dit is niet de laatste keer dat we dit heerlijke eten besteld hebben……

Damian Oomes
12 August 2022

Zoals altijd super lekker. Altijd op tijd en de bezorgers zijn vriendelijk. Een echte aanrader !

Sharon
8 August 2022

Mega lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sanne
8 August 2022
Arjan
7 August 2022

Super lekkere pokebowls! Een aanrader! Snel en keurig bezorgd. Mail updates tijdens de bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ron Dam
7 August 2022

We zullen zeker nog een keertje bestellen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mark
7 August 2022

Heel erg lekker, we hebben er van genoten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mitchell
6 August 2022

Snel bezorgd, goede eerste indruk. Ik zal vaker bij jullie bestellen!

Tonnie
6 August 2022

Heerlijk eten ook de combinatie met sla en netjes op tijd gebracht

Jeanette Pellicaan
4 August 2022

Vriendelijke telefonische mededeling dat het iets later zou worden en daarna op het doorgegeven moment ook echt bezorgd, was heerlijk👍

Kevin
4 August 2022
Wieteke
31 July 2022

Niks op aan te merken, heerlijk eten, bezorgt op gewenst tijdstip

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karin
30 July 2022

Super lekker. Snel geleverd.

Bloemendaal
30 July 2022

Super lekker en super snel geleverd

Lin
30 July 2022

Ik zou wel iets van kleine groenten loempia's op de kaart zien of andere vegetarische bijgerechtjes

Simone
29 July 2022
Jeanette
29 July 2022

We hebben heerlijk vers gegeten en het eten was precies op tijd

Femke
28 July 2022

Heerlijk en overtreffend!

Danielle van Dongen
28 July 2022

Helemaal top en ontzettend lekker !

Evelien
25 July 2022

Snelle bezorging! En de crispy bowl, Chicken Kara-Age Bites en de Chicken Tatsu-Age Bites zijn echt mega lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Susanne
24 July 2022

Altijd zo super vers en altijd op tijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alyssa
24 July 2022

Top! De bowls zijn vers en goed gevuld en lekker. Ik ben heel blij dat Shiba bowls in de buurt zit want verder zijn er niet veel gezonde opties.

Niels van Beek
23 July 2022

Lekker op een heerlijke zomeravond aan de pokebowls van shibabowls. 😋

Tonnie
23 July 2022
Michel
21 July 2022

Heel erg lekker en je proeft de versheid van de gebruikte producten!

Ilona
21 July 2022
Emmie
18 July 2022
Van Gool
17 July 2022

Super service ! Nadat per ongeluk een verkeerde datum was gekozen werd de pokebowl alsnog bezorgd en bleven ze zelfs langer open hiervoor. Pokebowl smaakte top en is echt een grote portie.

Jessie Boersen
16 July 2022

Super en erg tevreden

Eland
16 July 2022

Bezorging was keurig op tijd en het smaakte heerlijk.

Marco Leijten
13 July 2022

Heel erg lekker en goed.

Fred van Oosterhout
11 July 2022

Lekker eten en snel in huis. Perfect.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Haar ter
11 July 2022

Erg lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Corina
10 July 2022

Bezorger mooi op tijd en heerlijk genoten van de poke bowls

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sanne Heijmans
10 July 2022
Annemiek
10 July 2022

Zoals iedere keer weer een klein feestje om jullie producten te eten echt heeeeerlijk

Erik
9 July 2022
Frieda
9 July 2022
Ilona
4 July 2022
Naomi
3 July 2022

Super lekkere pokébowls en salades! Voor iedereen aan te raden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

I. den Ridder
3 July 2022
anny miller
2 July 2022

Was netjes op tijd en erg lekker!

Miranda Verschuren
1 July 2022

Verrassend lekker en vers

Janine
1 July 2022

We hebben super lekker gegeten!

Van der Wal
1 July 2022

Zo ontzettend lekker en goede kwaliteit!

Mary
26 June 2022

Weer heerlijk gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

José Paans
26 June 2022
Eric van Kempen
25 June 2022

Zoals altijd op en top heerlijke bowls met overheerlijke zeewier kroepoek. Maakt niet uit wat je kiest, alles smaakt hier super goed.

Marie-Claire
25 June 2022

Dit was de eerste keer voor ons dat we hier besteld hebben. Maar zeker niet de laatste! Wat een heerlijke poke bowls. Mooie, verse producten en veel keuze. Ook de service is erg goed. Vriendelijk personeel en zeer snelle bezorging. Een aanwinst voor Raamsdonksveer. Ik kijk nu al uit naar de volgende bestelling!

Janneke
24 June 2022

Ik ben netjes gebeld dat in verband met drukte de bestelling iets later was. Nette service en bezorging, heerlijk eten!

Tjarko
20 June 2022

Heerlijke bowls. Veel smaak en goede kwaliteit van de ingrediënten. Ik dacht eerst dat er alleen standaard bowls te bestellen waren maar toen ik verder keek bleek zelf samenstellen ook mogelijk. Bezorging precies op de aangegeven tijd. Ik ga vaker bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kirsten
18 June 2022

Heerlijk gegeten! Misschien de tomaatjes vervangen door een variant met iets meer smaak ☺️

Vissers
18 June 2022

Heerlijk gegeten en voor herhaling vatbaar

Cocky
18 June 2022

Voor het eerst met combi sla geprobeerd prima .

Els van Komen
17 June 2022

Prima service en heerlijk gegeten

Martine v
13 June 2022

Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ter Haar
13 June 2022

Erg goed verse producten

Lex Van Kooten
13 June 2022

2 doosjes waren niet goed gesloten waardoor de helft van de inhoud los in de draagtas lagen. Dat was jammer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jacqueline
12 June 2022

Heel erg lekker, en erg attent dat je gebeld wordt als het wat later wordt bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Demi
12 June 2022

De bezorging is altijd mega snel en de pokebowls smaken heerlijk! Echt een aanrader.

M
11 June 2022

Altijd snel en lekker

Lotte
11 June 2022

Super lekker, goeie communicatie en snel bezorgd

Myrthe
11 June 2022

Netjes op tijd en heerlijk zo als altijd!

Susan
10 June 2022

Was weer heerlijk!

Lucy Huigen
10 June 2022

Onze 1e kennismaking met Shiba Bowls. Het was in 1 woord “heerlijk”. Voor herhaling vatbaar👌

Gretchen
10 June 2022

Ook deze keer hebben wij genoten van twee heerlijke bowls (Kids Bowls + shiitake en een Salmon Bowl)! Op de bezorging ook niets op aan te merken, onze bestelling was opnieuw supersnel bezorgd! Tot de volgende keer !!

toon c.
9 June 2022

snel , ruimschoots voldoende, keurig verzorgd, heerlijk

Marjan
9 June 2022
Ilona
6 June 2022

Heerlijk en super snel bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Angelique godefroy
6 June 2022

Was super!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Niels
5 June 2022

Voor het eerst een bestelling gedaan, snelle bezorging, heerlijk genoten. 😋

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mary
5 June 2022

Het was weer heerlijk👌

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jong
5 June 2022

Snelle service, super vriendelijke verzorger! Heeeeerlijk gegeten

Leon
4 June 2022

Duidelijke website, vlot bezorgd en lekker

Boy Kroos
4 June 2022

Bezorging was snel, en heerlijk gegeten. Zeker een aanrader.

Haar
2 June 2022

Erg goed

Swijnenburg
30 May 2022
Bart Broeksma
30 May 2022
Sonja
29 May 2022

Was weer super!!

Wes
27 May 2022

Heerlijk een samengestelde pokebows echt een aanrader

ACH de Jongh
27 May 2022
Dianne
27 May 2022

Super lekker gegeten en bezorging precies op tijd voor herhaling vatbaar

Z
27 May 2022

👍

Merijn
26 May 2022

Lekker eten, dankjewel!

Sonja
22 May 2022

Helaas had ik extra kroepoek besteld en dat zat er niet bij. Was dit keer matig gemaakt de hele bestelling. En het red velvet taartje was echt niet lekker . Zeker het geld niet waard.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Haar ter
21 May 2022

👍

Hans
20 May 2022

Makkelijk besteld, snel geleverd en een lekkere maaltijd!

Rob
19 May 2022

Lekker eten op tijd geleverd voor een goede prijs

Pascal
15 May 2022

Zoals altijd, eten was lekker en de bezorging netjes

Fia Timmermans
14 May 2022

Supersnel bezorgd, het zag er prachtig verzorgd uit en smaakte ook nog prima! Zeker een aanrader als we eens geen zin hebben in friet 😉

Cocky ter Haar
14 May 2022

Eten was erg lekker , bezorger erg vriendelijk .

Van der Kruijssen
13 May 2022

Wij bestelden voor het eerst een poke bowl en zagen niet op de foto hoe groot ze zijn. Misschien vermelden hoeveel gemiddeld per persoon gegeten wordt.

Carin
10 May 2022

Goede bezorging, keurig op tijd. En het eten: helemaal top en keurig verzorgd. Voor herhaling vatbaar en aanwinst voor de gemeente Geertruidenberg!

Michel Haagberg
10 May 2022

Heel erg lekker en voldoende! Ook telefoontje omdat er iets niet meer was en een lekker toetje als compensatie.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ter Haar
9 May 2022

Eten was heerlijk , de bezorger erg vriendelijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chris Heijmans
8 May 2022

Heerlijke pokebowls, goede kwaliteit en je proeft dat het vers is.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Heleen Zijlmans
8 May 2022

Klasse Iris. Het was weer heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chejenne
8 May 2022

Eten is super lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mary
8 May 2022
Max
8 May 2022

Heerlijk eten ver boven verwachting. Allen bezorging duurde beetje lang.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anneloes
6 May 2022
Francis
5 May 2022

Heerlijk genoten van mijn eerste poke bowl. ruim genoeg en lekker vers

Fred van Oosterhout
2 May 2022

De bestelling is niet via website te volgen, maar je krijgt status updates via mail. Even wennen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jpy
1 May 2022

Verkeerde bestelling geleverd maar wat een fijne en heerlijke verrassing was dat. Nog lekkerder!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karin
1 May 2022

Het was super lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kelly
29 April 2022
Haar ter
28 April 2022

Het eten was erg goed .

Belinda
28 April 2022

Niks dan lof 👍👍👍👍

Ben
25 April 2022
Karin
24 April 2022

Echt super lekkere bowls. Heerlijke garnalen Perfect op tijd bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Schouw
24 April 2022

Super lekker en de bezorging was fantastisch, mooi op tijd en erg vriendelijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sjoerd
23 April 2022

Top

Brigitte
23 April 2022

Al meerdere keren hier besteld. De website om te bestellen is duidelijk, wat wij gekozen hebben is heerlijk en de bezorging is prima en op tijd.

Ruud de Wit
23 April 2022

Vandaag flyer in de bus gekregen. Zag er lekker aantrekkelijk uit. Meteen maar besteld enkele bowls besteld. Via mail op de hoogte gehouden van de status en levertijd. Alleen de timing hiervan was niet geweldig. Kwamen binnen toen we het eten al bijna op hadden. Wij hebben heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.

Eefje
22 April 2022

Erg lekker! Snelle bezorging.

Tonny van seeters
21 April 2022

Super lekker!!

Cherelle
21 April 2022
Natasja
17 April 2022

Op tijd, vers en heerlijk gegeten 👍🏻

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fabienne
17 April 2022
Carien
16 April 2022

Was de eerste keer, maar lekker gegeten,snelle bezorging,voor herhaling vatbaar

Ronald
15 April 2022
Pètry Gamers
15 April 2022

Heerlijke gerechten, keurig verzorgd en snel bezorgd

corrie van dongen
15 April 2022

Vlotte bezorging en voor het eerst kennis gemaakt met Poke bowls. Een aangename verrassing, overheerlijk. We hebben gesmuld. Ook nog eens mooi dat het niet in plastic bakjes zit maar in milieuvriendelijkere kartonnen bakjes. Onze complimenten!!!

Sharon
15 April 2022

1e keer Shiba bowls. Lekker verse en smaakvolle bowls. De bezorger is vriendelijk en de bezorging is snel. Wij gaan vaker bestellen!

Cocky ter Haar
14 April 2022

Erg lekker ,

Nout van fessem
14 April 2022
Kevin
12 April 2022

Super

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jessica Coolbergen
9 April 2022
Tonnie
8 April 2022

Het was weer erg lekker

Iris
8 April 2022

De smaak was erg goed! Ik zal hier zeker vaker bestellen! Enige vreemde vond ik dat bij de standaard bowl wel lente ui zat, maar deze keuze er niet was bij het zelf samenstellen van een bowl!

Marieke Kant
4 April 2022

Heerlijk verantwoordelijk gegeten. De bezorging was precies op tijd! Voor herhaling vatbaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

T.
3 April 2022
Elma van der Stelt
3 April 2022

Gebruiksvriendelijke website! Volgende keer via app kijken hoe dat bevalt, want ja we hebben genoten van onze eerste bowls en bijgerecht; kortom we bestellen vast vaker! Keurig op aangegeven tijd bezorgd! Tip: Wij zouden ook zeker wel eerder in de middag gebruik willen maken van jullie aanbod.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Danny Jansen
2 April 2022

Heerlijke pokebowl, verse vis, rijst goed op smaak en mooie garing. Keurig afgewerkt. Bestelling is tot nu toe elke keer keurig op tijd geweest. Ga zo door.

Jasja
2 April 2022

Allereerst gefeliciteerd met het halfjarig bestaan! Het bestellen ging zoals altijd super eenvoudig en snel, de bezorging was ook vlot en erg vriendelijk. De bowl was goed gevuld met een ruime hoeveelheid aan verse toppings. Ik raad Shiba Bowls aan iedereen aan!

Vivian
1 April 2022

De bowls crispy chicken en bief waren weer erg lekker. Ook was de bezorging weer netjes op tijd.

Edwin
1 April 2022

Perfect omgegaan met de opmerking. Smaakt zeer goed zo

EmBal
28 March 2022

Was weer heerlijk! Snelle bezorging en dat op een drukke weekendavond. Top! Echter ontbrak er dit keer bij één bowl de mango die extra was besteld...

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sandra
28 March 2022

Goede prijs kwaliteit verhouding Heerlijke Bowls, echt een aanrader.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Patricia
28 March 2022
Manon de Jongh
27 March 2022

Wat een heerlijke poke bowl! Een van de lekkerste die ik ooit geproefd heb. Heerlijke verse ingrediënten met als finishing touch een echt eetbaar bloemetje. Het was ook echt maaltijdvullend. Kortom voor herhaling vatbaar.

Annemiek
26 March 2022

Nu 2x besteld en het was 2 x heerlijk.

Sandra Kulmann
26 March 2022

Echt heerlijk gegeten en op tijd bezorgd. Helemaal top echt een aanrader.

Pascal en Jolanda
25 March 2022

Was weer prima!

Jacqueline
25 March 2022

Heerlijk en vers! Super snelle bestelling!

Tonnie
24 March 2022

Was erg lekker maar ik had extra saus bij besteld en die zat er niet bij

Dolly Krabbendam
20 March 2022

Het was wederom heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Pieter
20 March 2022
Carola
20 March 2022

De nieuwe variant teriyaki geprobeerd. Zeer smaakvol alleen zou ik persoonlijk kleinere stukken vlees willen. Verder wederom top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Pieter bombus
20 March 2022

Bezorger was erg vrolijk

Monique van Disseldorp
20 March 2022

Goede overzichtelijke site, bezorging op tijd en heerlijk gegeten.

Edwin
19 March 2022

Normaal erg goed, nu te veel saus.

Eric van Kempen
19 March 2022

Elke keer weer top niveau op het gebied van kwaliteit en service.

Daniëlla
19 March 2022
Wilco
18 March 2022

Voor de eerste keer geprobeerd en we hebben heerlijk gegeten! Bezorging was ook op de afgesproken tijd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Joy
17 March 2022

Was weer top!

wilma schipperen
13 March 2022

Het was heerlijk, alleen de biefpuntjes waren niet zo mals. Verder waren we heel tevreden en we gaan zeker vaker bestellen

Marina
13 March 2022
Erna Rensen
12 March 2022

Ik miste de eetstokjes 🥢 dit keer. Verder heerlijk zoals altijd.

Sonja
10 March 2022

Bezorgkosten in Raamsdonksveer zelf zijn te hoog. Ik zou vaker bestellen als die kosten eraf zouden gaan.

Dennis
7 March 2022

Voldoende en superlekker met het vlees zelfs nog warm. Keurig mailtje er achteraan met de exacte bezorgtijd. Ga zo door!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Van baal
7 March 2022

Besteld en ze waren er binnen een kwartier. Heerlijke bowls. De kleine formaat is heel erg goed gevuld, verse producten en warm vlees. Heerlijk. Aanrader. Wij gaan vaker bestellen. Fijn ook dat je op de hoogte gehouden word via mail wat je hebt besteld en wanneer ze eraan komen. Ideaal

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sven
6 March 2022
Willemijn
6 March 2022

Hele lekkere en goed vullende bowl samengesteld. Deze werd bezorgd op het aangegeven tijdstip. Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karin
6 March 2022
Jill
6 March 2022

Heerlijke crispy chicken bowl op! Goed gevuld en lekkere rijst. Mochten jullie ooit nog gefrituurde avocado in het assortiment krijgen dan is het helemaal top 😉

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marijke Quekel
6 March 2022

Ik heb zo genoten van mijn bowl. Echt heerlijk! Ik heb telefonisch besteld en werd erg vriendelijk geholpen. Van mij krijgen jullie een dikke 10. Tot snel!

Nicole
5 March 2022

Weer precies op tijd en heerlijke gevarieerde bowls!

Fleur
5 March 2022
Roland
4 March 2022

Alles vers! Erg lekker! Helemaal top!

Debby
4 March 2022

Was top! Het was weer superlekker en een hele goede service! Echt een aanrader!👌🏻👌🏻

Leny
17 February 2022

Vandaag 17 febr weer heerlijk gegeten. Superkwaliteit en alles even vers. Bezorging ook prima op tijd. Zeker een aanrader !

Kelly Kievits
13 February 2022

Genoten van de pokebowl , vers en lekker warme kip

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

ingrid
13 February 2022

Snel geleverd. De poke bowl zag er heerlijk uit en zo smaakte het ook.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Linda
13 February 2022

Besteld via de app, snel en handig. Fijn om tussendoor op de hoogte gehouden te worden over de bezorgtijd. De bowls waren heerlijk!

Dolly
12 February 2022

Het was echt heerlijk!

Nicole Cosijnsen
12 February 2022

Wat hebben wij heerlijk gegeten, echt super

Cocky
10 February 2022
Mandy Struijk
7 February 2022

Super tent! Elk gerechtje is super mooi opgemaakt en smaakt heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ferdy
6 February 2022

Heerlijk gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Heleen en Ad
6 February 2022

Het was weer heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bente van Dijk
6 February 2022
Linsey
5 February 2022

Binnen een kwartier geleverd! En dat op een zaterdagavond.

Marjan
5 February 2022
Pascal
1 February 2022

Zoals altijd weer top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Astrid
31 January 2022

Erg lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Imara
31 January 2022

Genieten! Zoals altijd. Tijdige bezorging en heerlijk gegeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Annemarie van den kieboom
30 January 2022
Susanne
30 January 2022

Altijd heerlijk!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lonneke
29 January 2022

Super lekker en perfect op tijd! Absoluut een aanrader!

Ter Haar
28 January 2022

Was erg lekker

Sanne
28 January 2022

Super lekker gegeten. Bezorging ook weer mooi op tijd!

Ilona
28 January 2022

Erg lekker!

Eric van Kempen
24 January 2022

Niets aan toe te voegen, gewoon helemaal TOP.

Tom
23 January 2022
Kiara
23 January 2022

Het eten was super! Zag er goed en netjes uit, er was moeite gedaan omdat het oog ook wat wil. Omdat het wat rustiger was werd er toch in Oosterhout bezorgd, dat is service. Klant erbij!!

Mark
22 January 2022

Top eten! Echt een aanrader

D. Van Strien
22 January 2022

Bezorging was goed geregeld en pokebowl was erg goed!!

Danny
22 January 2022
Kaat
21 January 2022

Was weer top

-
21 January 2022
E van der Wal
18 January 2022

Wauw wat onwijs lekker! Alles super vers en heerlijke smaken. Erg snelle bezorging, makkelijk te bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Christof
17 January 2022

Wederom heerlijk. Al vaker hier besteld en het smaakt altijd, keer op keer. Bezorging was stipt op de minuut optijd. Top service, heerlijk eten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jessica
15 January 2022

sneller geleverd dan aangeven. Heerlijk gegeten. Prijs kwaliteit is echt erg goed