Avaliações de Shiba Bowls Raamsdonksveer

Avaliações recentes

5.0
Corina
Hoje

Het was weer heerlijk Vind het alleen jammer dat er geen biefstuk puntjes in de pokebowl te kiezen zijn

Ans
Hoje

Het was heel lekker, alleen de Japanse mayonaise heb ik niet geproefd.

Eric van Kempen
Ontem

Ik heb nu al regelmatig besteld en het is elke keer weer "helemaal af". Gewoon perfecte kwaliteit en zeer goede service op alle gebied, dus heb ik geen verbeterpunten. Oh ja, de nieuwe avocado mayo is eenmalig geweldig.

Oomen
Ontem

Heerlijk eten!

Cocky
2 fevereiro 2023

Voor het eerst Shiba’s spring Rolls geprobeerd erg lekker.

Maud De Groot
2 fevereiro 2023
Mark van der pluijm
2 fevereiro 2023

De kip Teriyaki bowl die ik had is niet anders te omschrijven dan heerlijk, het was echt smullen! De bezorging was ook vlot en op tijd. Ik vond het aanvankelijk aan de prijzige kant, maar het eten smaakt fenomenaal dus de prijs is te verantwoorden!

Birgit
30 janeiro 2023
Loes
29 janeiro 2023
Bossers
29 janeiro 2023

Heerlijke pokebowls, super vers en keurige bezorging! Een feest om te eten steeds weer!

Floor
28 janeiro 2023

Heerlijk!!!! Love it!!

Thijs
27 janeiro 2023
Yvanka
26 janeiro 2023

Het was weer heerlijk!

Anny
26 janeiro 2023

Snel, gemakkelijk en vooral HEERLIJK

FVR
22 janeiro 2023

Voor de eerste keer besteld het was super goed. Hou deze kwaliteit vast!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gwenn
22 janeiro 2023
Esther
22 janeiro 2023

Heerlijk gegeten, ruim voldoende en zeker voor herhaling vatbaar!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Adam Oubelkas
22 janeiro 2023

Top service en top smaak waar je voldoening aan hebt!!

John
22 janeiro 2023

Zalig op smaak en lekker vers!! Wij hadden de beefpuntjes. Ben benieuwd naar meer! De bezorging en update is keurig verzorgd!

De graaf
21 janeiro 2023

Bedankt voor de super service!

Heleen en Ad
20 janeiro 2023

Het was weer heerlijk!

Jet Schaars
20 janeiro 2023

De bezorgtijden kloppen, super vers en heerlijk!! Echt een aanrader

Senna
20 janeiro 2023
Stas Radosh
20 janeiro 2023

De beste poké bowls die ik ooit op heb. Klasse.

Helen
19 janeiro 2023

Gewoon SUPER!

Oomen
16 janeiro 2023
Lia de wijs
15 janeiro 2023
S.
14 janeiro 2023
Hedwig
12 janeiro 2023

Vlotte en vriendelijke bezorging. Bowl was Superlekker. Voldoende en goede kwaliteit eten. Voor herhaling vatbaar. 👌

Miran
9 janeiro 2023

Lekker eten , afgeleverd op de aangegeven tijd , voor herhaling vatbaar

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Raymond de Graaf
9 janeiro 2023

Super! Het was erg lekker!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nina
9 janeiro 2023
Vries
9 janeiro 2023
Corina
8 janeiro 2023

De lekkerste pokebowl en bijgerechten uit de hele omgeving

Maikel
8 janeiro 2023
Kevin
7 janeiro 2023

Altijd super lekker Alleen ons idee was dat het nu misschien net iets minder was dan normaal Want zaten nu allemaal niet echt vol Maar kwaliteit is zeker goed Mvg

Nikita
7 janeiro 2023

Deze pokebowls zijn zoooo lekker

Koreman
6 janeiro 2023

Weer heerlijke verse bestelling gekregen, eten is gewoon altijd goed! Voor het eerst de nori chips besteld…super lekker!

Walter
6 janeiro 2023
Danielle van Dongen
6 janeiro 2023
Amber
6 janeiro 2023

Heeeel lekker en top service. Bezorger belde zelfs 10 minuten voordat ze er moesten zijn. Dat ze iets later waren. Heel erg vriendelijk. Nog nooit een bezorger gehad die oprecht zijn excuses aanbood voor de drukte. :)

René Huigen
6 janeiro 2023

Was weer heerlijk

Cocky
6 janeiro 2023

Was erg lekker, lekker vers alle maal .

Hester
1 janeiro 2022

Heerlijke eten en super snelle bezorging! Aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mandy
29 dezembro 2022

Bestellen hier altijd graag!! Super kwaliteit en prachtige opmaak, echt een feestje.

Gerben
24 dezembro 2022

Gewoon grote klasse

Kelly
22 dezembro 2022
Romy
21 dezembro 2022

De kip mag in wat kleinere stukjes 😁

Nout
20 dezembro 2022
Debbie
19 dezembro 2022

Prima verzorgd en een lekkere bowl!

Maud
19 dezembro 2022
Bart van Vugt
19 dezembro 2022

Alles klopt..

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Pieter
18 dezembro 2022
Eline de Jon
18 dezembro 2022

Weer heerlijk gegeten! Saus apart als opmerking gezet, heel fijn dat dat kan. :)

Tonnie
17 dezembro 2022

Eten was weer erg lekker vindt het alleen jammer dat je nog extra bij moet betalen om met iDeal te betalen al is het niet veel je kan toch niet anders betalen

Sven
17 dezembro 2022

Heerlijk eten, altijd snel geleverd. Toptent!

Cocky
17 dezembro 2022
Angelique Leijten
17 dezembro 2022

Altijd smullen bij Shiba Bowls

Francy
16 dezembro 2022

Snelle levering Perfecte bezorging Goede kwaliteit Zeer tevreden!!👌

Liesbeth
16 dezembro 2022

Zoals altijd keurig verzorgd en ruim op tijd en vriendelijk bezorgd. De appel gyoza’s als nagerecht geproefd bij de thee samen met de buren. Heerlijk vonden we!

Martine
16 dezembro 2022
Corina
16 dezembro 2022

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd

Rene Huigen
11 dezembro 2022

Was heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mark
11 dezembro 2022

De aller beste poke bowls vind je hier

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Brigitte
10 dezembro 2022

Makkelijk te bestellen, ruime keuze, snelle bezorging en vooral erg lekker.

Peter
10 dezembro 2022
Karin
9 dezembro 2022

Weer heerlijk gegeten

Patricia
8 dezembro 2022

Zoals elke keer heerlijk!

Jens Van Den Heuvel
4 dezembro 2022
Heleen Zijlmans
3 dezembro 2022

Het was weer heerlijk

Jeanette
27 novembro 2022

Super lekker, heel vers en mooi op tijd gebracht

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marina
26 novembro 2022
Annouk
26 novembro 2022

Eerste keer besteld en het was ontzettend lekker!!

Marie José
20 novembro 2022
Jessy
20 novembro 2022

Goede service en fijn dat we op de hoogte werden gesteld dat het iets later bezorgd zou worden

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cocky
20 novembro 2022

Was erg lekker , vriendelijk bezorger .

Sandra
20 novembro 2022

Heerlijk, zoals altijd.

Nicole Deijkers
20 novembro 2022

Heerlijk gegeten

Simone
17 novembro 2022

13 bowls tegelijk besteld. Perfect op tijd en iedereen vond het heerlijk! Alles supervers!

Yvonne
14 novembro 2022

Heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Björn Koreman
12 novembro 2022

Normaal altijd 5 sterren, maar vandaag zat er opeens enorm veel sojasaus overheen, wat normaal niet het geval is. Normaal dus helemaal perfect, maar vandaag eenmalig ietsjes minder😁!

Maggy
11 novembro 2022

Top service

Marjolein
10 novembro 2022

Kei lekker gegeten! Top service! Ga zo door :-)

Jansen
6 novembro 2022

Geen

Ewoud
5 novembro 2022

Zoals altijd; veel te lekker! Alles vers en een goed gevulde schaal. Altijd de moeite waard :)

Walter van der Zee
5 novembro 2022

Groede kwaliteit en vriendelijke bezorger

Astrid
5 novembro 2022

Was weer heerlijk

Erna Rensen
5 novembro 2022

Was weer heerlijk! Mijn jongste zei “Shiba stelt nooit teleur” en dat is helemaal waar. Knap!

Renee
4 novembro 2022

Heerlijk!

Nina
4 novembro 2022
Joanna
3 novembro 2022
Dirkje Van Den Berg
31 outubro 2022
Terra-Cotta Sportprijzencentrum
31 outubro 2022

Perfect, niets om op aan te merken. Zullen vaker gaan bestellen. Alleen jammer dat jullie niet in Nieuwendijk bezorgen.

Oliwia
30 outubro 2022
Jessica
30 outubro 2022
Karin
29 outubro 2022

Op tijd bezorgd. Heerlijk gegeten!!!

Floor van der Molen
28 outubro 2022
Inge
28 outubro 2022

Het was weer heerlijk!

Seph
28 outubro 2022

Was erg lekker alle maal .

de Jongh
28 outubro 2022
Angelique Leijten
28 outubro 2022

Heel attent dat er iets extra's bij zat , na n kleine vergissing van de laatste keer is dit meer dan goed gemaakt. Bedankt.

Thijs
28 outubro 2022
Liv
27 outubro 2022

Geweldig, zoals altijd en zelfs 10min eerder bezorgd dan verwacht

Cindy
3 outubro 2022

Iedere keer weer top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Omekoetru
2 outubro 2022

Het was weer van ONGEKENDE klasse!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gberg
2 outubro 2022
Sjef Reijnaars
26 setembro 2022

Heerlijke poke bowl, ik ga zeker opnieuw bestellen. Wel jammer dat jullie niet in Dussen bezorgen, waar ik woonachtig ben.

Ankie Siberie
26 setembro 2022

Het was weer heerlijk, en het werd netjes geleverd. Geen verbeterpunten te noemen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lisa
25 setembro 2022

Snel bezorgd en erg lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Linda
25 setembro 2022

Prima, zoals altijd zeer tevreden! Ga zo door! De vega optie avocado edame crispy was erg lekker op de pokebowl! Gyoza's ook voor herhaling vatbaar. De bezorging was sneller dan verwachte aankomsttijd. 👍🏼

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jelle
24 setembro 2022

Top service, de lekkerste pokebowl die ik op heb!

Arjan
24 setembro 2022

Lekker eten en op tijd bestellen is zekerheid dat het ook op tijd wordt bezorgd.

Fedde
24 setembro 2022

Naar mijn eerste ervaring met Shiba Bowls op de Veerse Dag. Vandaag voor het eerst besteld de Bowls waren heerlijk vers en super lekker. Bestelling binnen 30 min geleverd exact op de aangeven tijd. Dit is voor ons voorlopig de plek om bowls te bestellen@

Lilian
23 setembro 2022
Angelique Leijten
23 setembro 2022

Heerlijke poke bowl, jammer dat ze de extra terriyakki saus niet hadden toegevoegd. Ja, en voor n sausje ga je niet bellen. Maar heerlijke maaltijd

Zerlina
23 setembro 2022

Heerlijk (veel ingredienten) en mooie presentatie. Leuke bezorger ook. Ik zou zeker weer een pokebowl bij hen bestellen.

Pascal
22 setembro 2022

Was weer prima!

Tonnie
22 setembro 2022

Was weer lekker 👍

Peter
22 setembro 2022

Heerlijk

Haar ter
19 setembro 2022

Er goed .

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Siarda Schoof
18 setembro 2022

Altijd lekker en op tijd super!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Katelijne
16 setembro 2022
André van Riel
16 setembro 2022

Voor de tweede keer besteld. Goed eten, juiste tijd bezorging. Carry on the way you go!

Anne
16 setembro 2022

Ditmaal echt heel weinig rijst. De bezorging was wel weer top.

Cocky
12 setembro 2022

Was weer erg lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Carola Raaijmakers
11 setembro 2022

Was wederom heerlijk 😋

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Britt
11 setembro 2022

Het was heel erg lekker! Ga zeker vaker bestellen

Anat
10 setembro 2022

Het was echt heerlijk!Je krijgt ook veel voor de prijs.

Alex Heijmans
10 setembro 2022
Erna Rensen
10 setembro 2022

Ik had een salade besteld alleen ik kreeg een bowl.. ook lekker maar niet wat ik besteld had.

kees-ilmer
9 setembro 2022
Marina
8 setembro 2022
Patricia cornel
4 setembro 2022

Heerlijk gegeten

Babs
3 setembro 2022

Heerlijk verse bowl, veel ingrediënten, een kleurrijk geheel. Een feest voor oog en mond.

Pascal
2 setembro 2022

Erg lekker!

Binneweg
2 setembro 2022
Dirkje
31 agosto 2022

Heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Annemiek
29 agosto 2022

Zoals iedere keer weer HEERLIJK. Bezorgers altijd vriendelijk en op tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wes
28 agosto 2022

Heerlijk gegeten 👌

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nicolé Berende
28 agosto 2022

heerlijk gegeten

Eric van Kempen
28 agosto 2022

Echte aanrader. Heerlijk gegeten met voor het eerst een nieuwe SOJA saus die 2 jaar op hout heeft gerijpt. Geweldige smaak waardoor de bowls nog beter smaken. Top en ga zo door.

Mohamed
27 agosto 2022

Eerste keer gegeten en het is heerlijk echt waar top gewoon ik ga zkkr vaker bestellen bezorger was heel erg vriendelijk zeker een aanrader

Erika
27 agosto 2022

Top

Helen
26 agosto 2022

Heerlijke bowl, ruime portie, snelle bezorging.TOP!

Dimitar
22 agosto 2022

Nice staff and delicious food! Recommend

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jan Bakkeren
22 agosto 2022

Goed lekker gezond eten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hans & Anneke
22 agosto 2022

Heer lijkt bowls en salades en als starter de top tempura garnalen. Alles op de afgesproken tijd bezorgd TOP.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marlou Kieboom
21 agosto 2022

Heerlijk gegeten, mooie opmaak, weinig plastic, snelle en vriendelijke bezorging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Siets
21 agosto 2022

Heerlijke bowls, lieve bezorger! Super 👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Femke
21 agosto 2022

Heerlijke pokebowl en snel geleverd. We gaan hier zeker nog eens vaker bestellen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sofie
21 agosto 2022

Super eten! Iets later met bezorgen maar dat hadden de netjes doorgegeven door even te bellen. Top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Patrick
20 agosto 2022
Laura
20 agosto 2022
Cocky
20 agosto 2022

Mijn kleinzoon heeft er erg van genoten .

S
19 agosto 2022

Heerlijke bowls!

M. Ripzaad
18 agosto 2022

Voor 1e keer besteld maar keurige terugkoppeling van bestelling en bezorgmoment. Het eten was ook erg lekker. Absoluut een aanrader die voor herhaling vatbaar is

Lia de wijs
16 agosto 2022

het was weer heerlijk en de bezorg service is goed en netjes

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Patricia
14 agosto 2022

Heerlijke bowls met verse ingrediënten, snelle bezorging en vriendelijke bezorger. Makkelijke site , zo besteld

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Koreman
14 agosto 2022

Overheerlijke pokebowls gegeten weer! En deze keer ook de Bao Buns geprobeerd…yummie! Bestellen we zeker volgende keer weer!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ria
13 agosto 2022

We hebben heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar. Echt lekker.

Conny Van den Kieboom
13 agosto 2022

Op de afgesproken tijd afgeleverd en het was weer heerlijk. Ook fijn dat de menukaart is uitgebreid

E mulder
12 agosto 2022

Een goede kwaliteit pokebowl. Je kan online bestellen maar als het je niet lukt zijn ze erg vriendelijk aan de telefoon om je verder te helpen. Bezorging op tijd. Toppie!

Dave
12 agosto 2022

Wij bestellen bijna elke week en altijd zeer tevreden! Top dat er ook steeds meer keuze is, vandaag voor het eerst de Bao Bun genomen en ook die was heerlijk!

Inge
12 agosto 2022

Heerlijk vers, super lekkere smaak, de sushi rijst is echt zoals ie hoort te zijn. Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon en keurig op tijd bezorgd!! Dit is niet de laatste keer dat we dit heerlijke eten besteld hebben……

Damian Oomes
12 agosto 2022

Zoals altijd super lekker. Altijd op tijd en de bezorgers zijn vriendelijk. Een echte aanrader !

Sharon
8 agosto 2022

Mega lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sanne
8 agosto 2022
Arjan
7 agosto 2022

Super lekkere pokebowls! Een aanrader! Snel en keurig bezorgd. Mail updates tijdens de bezorging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ron Dam
7 agosto 2022

We zullen zeker nog een keertje bestellen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mark
7 agosto 2022

Heel erg lekker, we hebben er van genoten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mitchell
6 agosto 2022

Snel bezorgd, goede eerste indruk. Ik zal vaker bij jullie bestellen!

Tonnie
6 agosto 2022

Heerlijk eten ook de combinatie met sla en netjes op tijd gebracht

Jeanette Pellicaan
4 agosto 2022

Vriendelijke telefonische mededeling dat het iets later zou worden en daarna op het doorgegeven moment ook echt bezorgd, was heerlijk👍

Kevin
4 agosto 2022
Wieteke
31 julho 2022

Niks op aan te merken, heerlijk eten, bezorgt op gewenst tijdstip

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Karin
30 julho 2022

Super lekker. Snel geleverd.

Bloemendaal
30 julho 2022

Super lekker en super snel geleverd

Lin
30 julho 2022

Ik zou wel iets van kleine groenten loempia's op de kaart zien of andere vegetarische bijgerechtjes

Simone
29 julho 2022
Jeanette
29 julho 2022

We hebben heerlijk vers gegeten en het eten was precies op tijd

Femke
28 julho 2022

Heerlijk en overtreffend!

Danielle van Dongen
28 julho 2022

Helemaal top en ontzettend lekker !

Evelien
25 julho 2022

Snelle bezorging! En de crispy bowl, Chicken Kara-Age Bites en de Chicken Tatsu-Age Bites zijn echt mega lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Susanne
24 julho 2022

Altijd zo super vers en altijd op tijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Alyssa
24 julho 2022

Top! De bowls zijn vers en goed gevuld en lekker. Ik ben heel blij dat Shiba bowls in de buurt zit want verder zijn er niet veel gezonde opties.

Niels van Beek
23 julho 2022

Lekker op een heerlijke zomeravond aan de pokebowls van shibabowls. 😋

Tonnie
23 julho 2022
Michel
21 julho 2022

Heel erg lekker en je proeft de versheid van de gebruikte producten!

Ilona
21 julho 2022
Emmie
18 julho 2022
Van Gool
17 julho 2022

Super service ! Nadat per ongeluk een verkeerde datum was gekozen werd de pokebowl alsnog bezorgd en bleven ze zelfs langer open hiervoor. Pokebowl smaakte top en is echt een grote portie.

Jessie Boersen
16 julho 2022

Super en erg tevreden

Eland
16 julho 2022

Bezorging was keurig op tijd en het smaakte heerlijk.

Marco Leijten
13 julho 2022

Heel erg lekker en goed.

Fred van Oosterhout
11 julho 2022

Lekker eten en snel in huis. Perfect.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Haar ter
11 julho 2022

Erg lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Corina
10 julho 2022

Bezorger mooi op tijd en heerlijk genoten van de poke bowls

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sanne Heijmans
10 julho 2022
Annemiek
10 julho 2022

Zoals iedere keer weer een klein feestje om jullie producten te eten echt heeeeerlijk

Erik
9 julho 2022
Frieda
9 julho 2022
Ilona
4 julho 2022
Naomi
3 julho 2022

Super lekkere pokébowls en salades! Voor iedereen aan te raden.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

I. den Ridder
3 julho 2022
anny miller
2 julho 2022

Was netjes op tijd en erg lekker!

Miranda Verschuren
1 julho 2022

Verrassend lekker en vers

Janine
1 julho 2022

We hebben super lekker gegeten!

Van der Wal
1 julho 2022

Zo ontzettend lekker en goede kwaliteit!

Mary
26 junho 2022

Weer heerlijk gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

José Paans
26 junho 2022
Eric van Kempen
25 junho 2022

Zoals altijd op en top heerlijke bowls met overheerlijke zeewier kroepoek. Maakt niet uit wat je kiest, alles smaakt hier super goed.

Marie-Claire
25 junho 2022

Dit was de eerste keer voor ons dat we hier besteld hebben. Maar zeker niet de laatste! Wat een heerlijke poke bowls. Mooie, verse producten en veel keuze. Ook de service is erg goed. Vriendelijk personeel en zeer snelle bezorging. Een aanwinst voor Raamsdonksveer. Ik kijk nu al uit naar de volgende bestelling!

Janneke
24 junho 2022

Ik ben netjes gebeld dat in verband met drukte de bestelling iets later was. Nette service en bezorging, heerlijk eten!

Tjarko
20 junho 2022

Heerlijke bowls. Veel smaak en goede kwaliteit van de ingrediënten. Ik dacht eerst dat er alleen standaard bowls te bestellen waren maar toen ik verder keek bleek zelf samenstellen ook mogelijk. Bezorging precies op de aangegeven tijd. Ik ga vaker bestellen.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kirsten
18 junho 2022

Heerlijk gegeten! Misschien de tomaatjes vervangen door een variant met iets meer smaak ☺️

Vissers
18 junho 2022

Heerlijk gegeten en voor herhaling vatbaar

Cocky
18 junho 2022

Voor het eerst met combi sla geprobeerd prima .

Els van Komen
17 junho 2022

Prima service en heerlijk gegeten

Martine v
13 junho 2022

Top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ter Haar
13 junho 2022

Erg goed verse producten

Lex Van Kooten
13 junho 2022

2 doosjes waren niet goed gesloten waardoor de helft van de inhoud los in de draagtas lagen. Dat was jammer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jacqueline
12 junho 2022

Heel erg lekker, en erg attent dat je gebeld wordt als het wat later wordt bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Demi
12 junho 2022

De bezorging is altijd mega snel en de pokebowls smaken heerlijk! Echt een aanrader.

M
11 junho 2022

Altijd snel en lekker

Lotte
11 junho 2022

Super lekker, goeie communicatie en snel bezorgd

Myrthe
11 junho 2022

Netjes op tijd en heerlijk zo als altijd!

Susan
10 junho 2022

Was weer heerlijk!

Lucy Huigen
10 junho 2022

Onze 1e kennismaking met Shiba Bowls. Het was in 1 woord “heerlijk”. Voor herhaling vatbaar👌

Gretchen
10 junho 2022

Ook deze keer hebben wij genoten van twee heerlijke bowls (Kids Bowls + shiitake en een Salmon Bowl)! Op de bezorging ook niets op aan te merken, onze bestelling was opnieuw supersnel bezorgd! Tot de volgende keer !!

toon c.
9 junho 2022

snel , ruimschoots voldoende, keurig verzorgd, heerlijk

Marjan
9 junho 2022
Ilona
6 junho 2022

Heerlijk en super snel bezorgd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Angelique godefroy
6 junho 2022

Was super!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Niels
5 junho 2022

Voor het eerst een bestelling gedaan, snelle bezorging, heerlijk genoten. 😋

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mary
5 junho 2022

Het was weer heerlijk👌

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jong
5 junho 2022

Snelle service, super vriendelijke verzorger! Heeeeerlijk gegeten

Leon
4 junho 2022

Duidelijke website, vlot bezorgd en lekker

Boy Kroos
4 junho 2022

Bezorging was snel, en heerlijk gegeten. Zeker een aanrader.

Haar
2 junho 2022

Erg goed

Swijnenburg
30 maio 2022
Bart Broeksma
30 maio 2022
Sonja
29 maio 2022

Was weer super!!

Wes
27 maio 2022

Heerlijk een samengestelde pokebows echt een aanrader

ACH de Jongh
27 maio 2022
Dianne
27 maio 2022

Super lekker gegeten en bezorging precies op tijd voor herhaling vatbaar

Z
27 maio 2022

👍

Merijn
26 maio 2022

Lekker eten, dankjewel!

Sonja
22 maio 2022

Helaas had ik extra kroepoek besteld en dat zat er niet bij. Was dit keer matig gemaakt de hele bestelling. En het red velvet taartje was echt niet lekker . Zeker het geld niet waard.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Haar ter
21 maio 2022

👍

Hans
20 maio 2022

Makkelijk besteld, snel geleverd en een lekkere maaltijd!

Rob
19 maio 2022

Lekker eten op tijd geleverd voor een goede prijs

Pascal
15 maio 2022

Zoals altijd, eten was lekker en de bezorging netjes

Fia Timmermans
14 maio 2022

Supersnel bezorgd, het zag er prachtig verzorgd uit en smaakte ook nog prima! Zeker een aanrader als we eens geen zin hebben in friet 😉

Cocky ter Haar
14 maio 2022

Eten was erg lekker , bezorger erg vriendelijk .

Van der Kruijssen
13 maio 2022

Wij bestelden voor het eerst een poke bowl en zagen niet op de foto hoe groot ze zijn. Misschien vermelden hoeveel gemiddeld per persoon gegeten wordt.

Carin
10 maio 2022

Goede bezorging, keurig op tijd. En het eten: helemaal top en keurig verzorgd. Voor herhaling vatbaar en aanwinst voor de gemeente Geertruidenberg!

Michel Haagberg
10 maio 2022

Heel erg lekker en voldoende! Ook telefoontje omdat er iets niet meer was en een lekker toetje als compensatie.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ter Haar
9 maio 2022

Eten was heerlijk , de bezorger erg vriendelijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Chris Heijmans
8 maio 2022

Heerlijke pokebowls, goede kwaliteit en je proeft dat het vers is.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Heleen Zijlmans
8 maio 2022

Klasse Iris. Het was weer heerlijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Chejenne
8 maio 2022

Eten is super lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mary
8 maio 2022